شروع همکاری طرح مرجان و دانشگاه امیرکبیر کیش

تفاهم دانشگاه امیرکبیر و طرح مرجان در کیش

با هدف توسعه و ترویج گردشگری علمی در جزیره زیبای کیش، دانشگاه امیرکبیر و طرح مرجان به تفاهم همکاری رسیدند.

در این راستا برگزاری بوت‌کمپ‌های تخصصی هوش مصنوعی انجام خواهد شد. در این بوت‌کمپ‌ها دوره‌های آموزشی فشرده در یک بازه زمانی به همراه نظارت اساتید مربوطه و متخصصین هوش مصنوعی، برگزار می‌شود که در آن تعریفی کامل از هوش مصنوعی و اینکه آیا هوش مصنوعی برای انسان و نسل‌های آینده خطرناک است یا نه به طور کامل توضیح داده می‌شود.

هوشمندسازی مقصد گردشگری

هدف کلی از گردشگری هوشمند، ایجاد یک ارتباط بین گردشگر و مقصد برای حل نیازها و خواسته‌ها است. این مقاصد از فناوری‌های پیشرفته و  یکپارچه و با هدف بهبود کیفیت زندگی بومیان و توریست‌ها استفاده می‌کنند.

برگزاری مسابقات بین‌المللی رباتیک

این شاخه از علم شامل طراحی، ساخت، راه‌اندازی و استفاده از ربات‌ها است، همچنین هدف از پرداختن به آن، جایگزینی ماشین‌های هوشمند با انسان در آینده است. همچنین با برگزاری این مسابقات، استعدادهای جوانان کشور مورد سنجش قرار می‌گیرد.

اجرای دوره‌های تخصصی آموزشی

برگزاری دوره‌های مرتبط با موضوع‌های دارای ظرفیت برای گردشگران علمی به صورت مجازی و حضوری در جزیره کیش. هدف از این دوره، تعمیق یادگیری و تقویت اعتماد‌به‌نفس افراد است.

همکاری در اجرای دوره‌های کارآموزی

این دوره‌ها ویژه دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در جزیره کیش است. دانشجویانی که برای تکمیل مدرک و تخصص خود نیاز به گذراندن دوره‌های کارآموزی هستند، می‌توانند در دانشگاه و با همکاری طرح مرجان این دوره‌ها را بگذرانند.

همکاری در ایجاد ظرفیت دورکاری

مشاغل دورکاری در هر صنعتی وجود دارد. گزینه دورکاری بستگی به کارفرما، مسئولیت‌ها و نیاز به تعامل با سایر تیم‌ها دارد. دورکاری فنی با محوریت جزیره زیبای کیش ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر جزیره کیش است.

همکاری در برگزاری بزرگداشت‌ها

یکی دیگر از تفاهم‌های طرح مرجان و دانشگاه امیرکبیر، برگزاری رویدادهای ویژه برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *